Tai in doua un avocado ,scoti simburele ,apoi cu un cutit tai carnea avocad-ului patratele , le scoti foarte usor cu o lingurita si le pui intr-un castronel. Pisezi bine avocadul pina devine ca o crema,dupa care se adauga sare ,lamiie ,smintina si usturoiul dat printr-o razatoare marunta .Se amesteca bine de tot si se serveste la aperitive cu piine prajita sau tostitos. PS : smintina se poate inlocui cu iaurt sau cum face soacra mea cu maioneza. Mie una imi place cel mai mult cu smintina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii