Reteta se executa in doua etape, prima etapa se iau aproximatic 500 gr de somon si se taie foarte fin, se iau castraveti acri si se taie in cubulete mici si se adauga peste somon, separat se taie si ceapa rosie foarte fin si se amesteca bine, punandu-se un pic de ulei de masline. Dupa ce andivele au fost spalate si sterse cu grija, se umplu cu respectiva compozitie. Andivele se aseaza pe un pat de rucolla care a fost in prealabil stropit cu un dresing de ulei de masline cu zeama de la o lamaie.
Etapa a doua: Baby corn-ul(mini porumb) se invelesc in somon si se aseaza printre andive. Separat se face un dressing cald care se va adauga atat pe andive cat si pe somonul care inveleste porumbul compus din:
50 gr de praz taiat foarte fin
20 ml de cognac
100 ml de smantana lichida
100 gr de blue cheese(branza cu mucegai)
Se taie prazul foarte fin si se caleste intr-o lingura de ulei de masline, cand devine moale si lucios se adauga coniac-ul lasandu-se sa fiarba pana iese taria alcool-ului, dupa care se adauga smantana si branza, continandu-se fierberea pana devine mai consistent dressing-ul ca textura, acesta se va adauga pe preparatele de baza foarte putin restul fiind pus in boluri, fiecare putandu-se servi, acest dressing l-am invatat de la prietena mea Liliana de la Focsani.
Pofta Buna
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii