Se unge o tava cu untul sau margarina, se pune o foaie de foietaj, se pune nuca amestecata cu 100 g zahar si se pune cealalta foaie de foietaj. Se taie in bucatele mici si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade. Cand baclavaua s-a rumenit se pun pe foc apa, zaharul, mierea, coaja si zeama de lamaie. Cand dau in clocot se toarna peste baclava si se mai lasa 5 minute la cuptor.
Se serveste dupa ce s-a racit foarte bine. Pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii