autor:

Giulia

» » Aperitive

Badarau

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
mamaliga, unt sleit, cas sau cascaval, lapte covasit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de mamaliga rece, groase de 1-2 degete, se ung cu unt sleit,se presara cu cas ori cascaval si se dau la cuptor.Se servesc cu lapte covasit. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Badarau" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Lalele umplute cu crema de branza

Lalele umplute cu crema de branza

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste. Cand

3 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Pateuri si covrigei cu branza

Pateuri si covrigei cu branza

Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul

6 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • mamaliga
  • unt sleit
  • cas sau cascaval
  • lapte covasit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi