autor:

Giulia

» » Aperitive

Badarau

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
mamaliga, unt sleit, cas sau cascaval, lapte covasit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de mamaliga rece, groase de 1-2 degete, se ung cu unt sleit,se presara cu cas ori cascaval si se dau la cuptor.Se servesc cu lapte covasit. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Badarau" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine cu usturoi / Garlic bread

Paine cu usturoi / Garlic bread

Aceasta paine se poate pregati in doua moduri: sa fie crocanta, fie moale. Noi le-am pregatit in

17 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Meniu cu branza si oua

Meniu cu branza si oua

Preparatele de branza in combinatie cu struguri, ananas sau portocale,au un gust deosebit de bun. Putem

2 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • mamaliga
  • unt sleit
  • cas sau cascaval
  • lapte covasit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Cartofi fierti cu branza