1. Intr-un bol, se amesteca tonul, maioneza si porumbul dulce.
2. Se prajeste painea cateva minute pe fiecare parte pana cand este usor prajita.
3. Se unge suprafata fiecarei baghete cu jumatate de catel de usturoi si cu cateva picaturi de ulei de masline.
4. Se adauga amestecul de ton pe feliile de bagheta.
5. Se asaza rosiile, ouale si salata peste ton. Se pune deasupra cealalta felie de bagheta si se serveste cu multa pofta !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii