autor:

Fara foto

» » Aperitive

Bagheta mozaic

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2007

Ingrediente
1 bagheta{sa nu fie crapata la copt si cat mai subtire},1 cutie de pateu {125 gr},1 gogosar acru,1 castravete acru,2 linguri margarina,100 gr salam,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie capetele baghetei ,apoi se taie in doua.Cu un cutit se scoate cu grija miezul,ca sa ramana bagheta ca doua tuburi goale.Se amesteca pateul cu margarina si miezul din bagheta.Taiati gogosarul,castravetele si salamul in bucatele mici ca pentru salata boeuf, le puneti peste pateu si le amestecati usor.Potriviti gustul de piper si umpleti tuburile de bagheta cu aceasta compozitie,incat sa nu ramana goluri dar nici sa nu se crape coaja .Lasati la frigider in folie 3-4 ore.Taiati felii ca pe un salam.Se poate pregati si de post,cu pateu vegetal.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta mozaic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pulpe de pui imbracate in bacon

Pulpe de pui imbracate in bacon

Pulpele de pui se spala si apoi se pun intr.in vas cu apa rece (punem apa cat sa le acopere) si un

5 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Piftie de cocos

Piftie de cocos

Carnea se curata bine, se asaza intr-o oala adanca, se acopera cu apa cam 5 cm, se strange spuma,

14 voturi    3 comentarii
9h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta{sa nu fie crapata la copt si cat mai subtire},1 cutie de pateu {125 gr},1 gogosar acru,1 castravete acru,2 linguri margarina,100 gr salam,piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Costita fiarta cu usturoi