autor:

Fara foto

» » Aperitive

Bagheta mozaic

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2007

Ingrediente
1 bagheta{sa nu fie crapata la copt si cat mai subtire},1 cutie de pateu {125 gr},1 gogosar acru,1 castravete acru,2 linguri margarina,100 gr salam,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie capetele baghetei ,apoi se taie in doua.Cu un cutit se scoate cu grija miezul,ca sa ramana bagheta ca doua tuburi goale.Se amesteca pateul cu margarina si miezul din bagheta.Taiati gogosarul,castravetele si salamul in bucatele mici ca pentru salata boeuf, le puneti peste pateu si le amestecati usor.Potriviti gustul de piper si umpleti tuburile de bagheta cu aceasta compozitie,incat sa nu ramana goluri dar nici sa nu se crape coaja .Lasati la frigider in folie 3-4 ore.Taiati felii ca pe un salam.Se poate pregati si de post,cu pateu vegetal.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta mozaic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Foietaje

Foietaje "Cocktail"

Se intinde aluatul, se taie in fâsii micute cât sã intre un cremvursti. Peste

5 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta{sa nu fie crapata la copt si cat mai subtire},1 cutie de pateu {125 gr},1 gogosar acru,1 castravete acru,2 linguri margarina,100 gr salam,piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Platou ţărănesc