Se taie capetele baghetei ,apoi se taie in doua.Cu un cutit se scoate cu grija miezul,ca sa ramana bagheta ca doua tuburi goale.Se amesteca pateul cu margarina si miezul din bagheta.Taiati gogosarul,castravetele si salamul in bucatele mici ca pentru salata boeuf, le puneti peste pateu si le amestecati usor.Potriviti gustul de piper si umpleti tuburile de bagheta cu aceasta compozitie,incat sa nu ramana goluri dar nici sa nu se crape coaja .Lasati la frigider in folie 3-4 ore.Taiati felii ca pe un salam.Se poate pregati si de post,cu pateu vegetal.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii