autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Baiadere (rece)

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 06 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 06 mai 2008

Ingrediente
250 gr biscuiti in pudra (sau zdrobiti fin), 250 gr miez de nuca macinat, 250 gr unt, 150 gr ciocolata menaj, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Biscuitii si nuca se amesteca cu untul frecat spuma si ouale si se imparte in doua.
O parte se intinde cu sucitorul intr-o tava patrata. In a doua jumatate se adauga 100 gr de ciocolata topita (dar nu foarte fierbinte) si se intinde peste prima parte din tava.
Glazura: Se face o glazura din 50 gr ciocolata topita, o nuca de unt si 1 lingurita de lapte si se intinde repede peste baiadera si se da la rece minim 2 ore.
Se taie in dreptunghiuri de 6cm/3cm.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baiadere (rece)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mix de ceteale

Mix de ceteale

se pune iaurtul intr-un castronel , apoise adauga cerealu sii se amesteca.

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Chec

Chec"Zebra"

Se bat 2 oua intregi cu 1 cana de zahar si se amesteca pana se topeste zaharul. Adaugam 1 cana de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

    Foarte simpla reteta

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • 250 gr biscuiti in pudra (sau zdrobiti fin)
  • 250 gr miez de nuca macinat
  • 250 gr unt
  • 150 gr ciocolata menaj
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte simpla reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Crema de zahar ars