Biscuitii si nuca se amesteca cu untul frecat spuma si ouale si se imparte in doua.
O parte se intinde cu sucitorul intr-o tava patrata. In a doua jumatate se adauga 100 gr de ciocolata topita (dar nu foarte fierbinte) si se intinde peste prima parte din tava.
Glazura: Se face o glazura din 50 gr ciocolata topita, o nuca de unt si 1 lingurita de lapte si se intinde repede peste baiadera si se da la rece minim 2 ore.
Se taie in dreptunghiuri de 6cm/3cm.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii