Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Balmos ca la Buzau

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • faina de porumb
  • 250 g branza sarata de oi
  • 2 linguri margarina
  • 1-2 oua
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb.

Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga moale peste care se adauga 2 linguri de margarina si branza de oi si se mai lasa pe foc pana se leaga.

Separat se prajesc ouale si se asaza pe farfurie.

Dupa preferinta se rade cascaval deasupra!

Pofta buna la balmos buzoian!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise