autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

bame cu legume

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
500 g bame, 2 cepe, 2 ardei grasi, 1-2 morcovi, 100 g suc de rosii sau 3 rosii proaspete, 3 linguri ulei, 1/2 lingurita sare, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se taie solzi, morcovul se rade, ardeiul se taie felii subtiri, se pun toate intr-un vas si se pun la foc mic, presarate cu sare.Daca nu-si lasa zeama se stinge cu cateva picaturi de apasi se amsteca de mai multe ori.Cand legumele sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii sau rosiile date prin razatoare, fara pielita, apoi bamele spalate bine si cu coditele taiate.Se fierb 15- 20 minute, apoi se adauga uleiul si verdeata.Se poate da la cuptor 10- 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "bame cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
DOVLECEL PANE

DOVLECEL PANE

Dovlecelul curatat, spalat se taie rondele de 1 cm grosime, se sareaza si se lasa pe un platou 30

5 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu smantana si marar & ciuperci sote

Cartofi cu smantana si marar & ciuperci sote

Cartofi se curata, se tau cubulet, si se pun sa fiarba cu sare,vegeta si alte condimente.Cand sunt

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 g bame
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1-2 morcovi
  • 100 g suc de rosii sau 3 rosii proaspete
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole cu carnati de casa