autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

bame cu legume

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
500 g bame, 2 cepe, 2 ardei grasi, 1-2 morcovi, 100 g suc de rosii sau 3 rosii proaspete, 3 linguri ulei, 1/2 lingurita sare, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se taie solzi, morcovul se rade, ardeiul se taie felii subtiri, se pun toate intr-un vas si se pun la foc mic, presarate cu sare.Daca nu-si lasa zeama se stinge cu cateva picaturi de apasi se amsteca de mai multe ori.Cand legumele sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii sau rosiile date prin razatoare, fara pielita, apoi bamele spalate bine si cu coditele taiate.Se fierb 15- 20 minute, apoi se adauga uleiul si verdeata.Se poate da la cuptor 10- 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "bame cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema cu sfecla si dovleac

Supa-crema cu sfecla si dovleac

1. Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 2 linguri ulei. 2. Se adauga restul legumelor taiate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza noua cu marar si afumatura

Varza noua cu marar si afumatura

Varza se taie fideluta si se freaca cu sare. Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in ulei. Se

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 g bame
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1-2 morcovi
  • 100 g suc de rosii sau 3 rosii proaspete
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Budinca spanac