autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

bame grecesti

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
800 g bame, 2 cepe, 2 linguri de ulei, 1 legatura de patrunjel verde, 1 legatura de marar, 1/2 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata bamele, se spala, se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa, se spala si se taie solzi si se inabusa intr-un vas de teflon presarata cu sare.Se adauga bamele si daca e cazul se picura cate putina apa.Se taie rosiile felii si se pun si ele la fiert impreuna cu ceapa si bamele.Cand zarzavaturile sunt fierte, se adauga uleiul si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "bame grecesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de rata gotica cu sos de afine

Piept de rata gotica cu sos de afine

Se cresteaza pieptul de rata pe partea cu pielea, se sareaza, se pipereaza si se pune in tigaia rece,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Garnitura de cartofi cu legume

Garnitura de cartofi cu legume

Se fierb cartofii taiati cubulete, in apa cu o lingura de vegeta, sare si patrunjel intreg. Se strecoara

1 vot    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 800 g bame
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de marar
  • 1/2 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII