autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

bame grecesti

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
800 g bame, 2 cepe, 2 linguri de ulei, 1 legatura de patrunjel verde, 1 legatura de marar, 1/2 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata bamele, se spala, se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa, se spala si se taie solzi si se inabusa intr-un vas de teflon presarata cu sare.Se adauga bamele si daca e cazul se picura cate putina apa.Se taie rosiile felii si se pun si ele la fiert impreuna cu ceapa si bamele.Cand zarzavaturile sunt fierte, se adauga uleiul si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "bame grecesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Nokedli cu tocanita de ciuperci

Nokedli cu tocanita de ciuperci

Nokedli: Se pune o oala cu apa pe foc sa fiarba. Adaugati si putin sare si cele doua linguri de

1 vot    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de varza

Mancare de varza

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se

26 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 800 g bame
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de marar
  • 1/2 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Piept de pui cu legume