Se curata bamele, se spala, se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa, se spala si se taie solzi si se inabusa intr-un vas de teflon presarata cu sare.Se adauga bamele si daca e cazul se picura cate putina apa.Se taie rosiile felii si se pun si ele la fiert impreuna cu ceapa si bamele.Cand zarzavaturile sunt fierte, se adauga uleiul si verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii