Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 banane, zahar, ulei, faina
Dificultate: Medie | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se amesteca 4 linguri de faina cu apa. Bananele taiate in bucati de 2 cm se dau prin faina, apoi prin faina dizolvata in apa. Se prajesc in ulei incins pina se auresc, apoi se scurg de ulei. Se caramelizeaza 3 linguri de zahar. In zaharul caramelizat se tavalesc bananele, se scot repede si se trec printr-un vas cu apa rece apoi se servesc.
La fel se pot carameliza pere, mere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane caramelizate" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de fructe
Se taie banana in rondele oblice mari.Se pune zaharul brun in tigaie si se caramelizeaza cu cativa
1 vot
0 comentarii
20 min
Se pune untul la topit intr-o tigaie, se adauga zaharul, se mai lasa 1-2 minute, se adauga zeama
7 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010
Merita incercata !