Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar, aluat facut din: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, un sfert de lingurita praf de copt
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
Mod de preparare
Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca cu faina. Se adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale, se mai amesteca cinci minute si se da deoparte.
Bananele se curata si se taie felii pe diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane in aluat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de fructe
Curatati de coaja bananele, taiati-le in doua pe lungime, apoi stropiti-le cu zeama de lamaie, ca
10 voturi
1 comentariu
20 min
Am taiat fructul in doua jumatati egale, iar cu ajutorul cutitului l-am desprins usor de pielita
4 voturi
5 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010
O bunatate !