Dupa ce se curata bananele de coaja se aseaza pe cate o folie de aluminiu, feliutele de portocala se taie bucatele.
Se stropesc cu suc de portocala si zeama de lamaie, se presara cu zahar si se decoreaza cu bucatele de portocala.
Se invelesc in folia de aluminiu (lejer) si se inchid la capete.
Se introduc la cuptor (200°) timp de 20 de minute si se servesc cu inghetata de vanilie daca nu se tine post.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii