In wok, coaceti zaharul in trei linguri de unt la temperatura medie-mica, amastecand pana se dizolva zaharul. Adaugati bananele si coaceti amestecand usor, pana se inmoaie un pic dar ramanand totusi ferme, 2-3 minute. Adaugati migdalele. Coaceti 1 minut. Scoateti intr-un vas.
In acelasi wok, adaugati cele 2 linguri de unt ramase si zaharul brun. Coaceti la temperature medie-mica amestecand pana la dizolvarea zaharului, 2-3 minute.
Adaugati romul, liqueurul de banane, si esenta de migdale. Ridicati temperature la mediu. Coaceti 2 minute apoi incorporate smantana.
Puneti bananele in boluri si acoperiti cu sosul-crema. Se serveste rece sau cald
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii