autor:

Giulia

» » Mancaruri cu peste

Barbun cu portocale

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
barbun, 2 portocale, 2 pahare vin alb,1 foaie dafin, patrunjel prospat, unt, cimbrisor, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie capul si coada barbunului,se dezoseaza,se freaca cu sare si se spala bine. Dupa ce s-au scurs bine,se aseaza in forma in care va fi pus la prajit,bine unsa cu unt,si se orneaza cu foi de dafin si cimbru. Se condimenteaza si se stropeste cu vin alb si se pun deasupra portocalele taiate felii subtiri.Se introduce vasul la cuptor si se lasa,la foc mic, 20 minute. Se decoreaza cu patrunjel proaspat,tocat fin.Se serveste cald. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Barbun cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon/Pangasius in sos de scoth si smantana

Somon/Pangasius in sos de scoth si smantana

Se sterg bine cu hartie de bucatarie feliile de somon, se ung pe ambele parti cu mustar si se

10 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Placinta cu peste de moda veche

Placinta cu peste de moda veche

Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Fierbe ouale in apa cu putina sare timp de 8 minute.Dupa ce au fiert,

8 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • barbun
  • 2 portocale
  • 2 pahare vin alb,1 foaie dafin
  • patrunjel prospat
  • unt
  • cimbrisor
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File de pangasius cu mamaliguta