autor:

Giulia

» » Mancaruri cu peste

Barbun cu portocale

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
barbun, 2 portocale, 2 pahare vin alb,1 foaie dafin, patrunjel prospat, unt, cimbrisor, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie capul si coada barbunului,se dezoseaza,se freaca cu sare si se spala bine. Dupa ce s-au scurs bine,se aseaza in forma in care va fi pus la prajit,bine unsa cu unt,si se orneaza cu foi de dafin si cimbru. Se condimenteaza si se stropeste cu vin alb si se pun deasupra portocalele taiate felii subtiri.Se introduce vasul la cuptor si se lasa,la foc mic, 20 minute. Se decoreaza cu patrunjel proaspat,tocat fin.Se serveste cald. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Barbun cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Saramura de Caras

Saramura de Caras

Se iau 2 carasi se spala se despica pe burta, se curata inauntru NU se curata solzii, se spala din

54 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • barbun
  • 2 portocale
  • 2 pahare vin alb,1 foaie dafin
  • patrunjel prospat
  • unt
  • cimbrisor
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Lup de mare la gratar si paella cu creveti