Se taie capul si coada barbunului,se dezoseaza,se freaca cu sare si se spala bine. Dupa ce s-au scurs bine,se aseaza in forma in care va fi pus la prajit,bine unsa cu unt,si se orneaza cu foi de dafin si cimbru. Se condimenteaza si se stropeste cu vin alb si se pun deasupra portocalele taiate felii subtiri.Se introduce vasul la cuptor si se lasa,la foc mic, 20 minute. Se decoreaza cu patrunjel proaspat,tocat fin.Se serveste cald. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii