autor:

Giulia

» » Mancaruri cu peste

Barbun cu portocale

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013

Ingrediente
barbun, 2 portocale, 2 pahare vin alb,1 foaie dafin, patrunjel prospat, unt, cimbrisor, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie capul si coada barbunului,se dezoseaza,se freaca cu sare si se spala bine. Dupa ce s-au scurs bine,se aseaza in forma in care va fi pus la prajit,bine unsa cu unt,si se orneaza cu foi de dafin si cimbru. Se condimenteaza si se stropeste cu vin alb si se pun deasupra portocalele taiate felii subtiri.Se introduce vasul la cuptor si se lasa,la foc mic, 20 minute. Se decoreaza cu patrunjel proaspat,tocat fin.Se serveste cald. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Barbun cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Rosiile, lamaia, usturoiul se taie rondele, fileul de pangasius se condimenteaza cu sare si piper.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore.

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • barbun
  • 2 portocale
  • 2 pahare vin alb,1 foaie dafin
  • patrunjel prospat
  • unt
  • cimbrisor
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Ghiveci de legume si midii afumate Ghiveci de legume si midii afumate

Se spala, se curata legumele si apoi se taie in bucatii de aproximativ aceeasi marime. Se caleste usturoiul impreuna cu baconul taiat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Raci fierti