autor:

Fara foto

» » Aperitive

Barcute cu ciuperci

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
500 g ciuperci, maioneza, usturoi, sare, piper, 5 jumatati de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Ciupercile spalate si curatate de pielite se fierb in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs.
Usturoiul pisat il amestecam cu maioneza.
Ciupercile le tocam marunt (eu le-am pus la robot),dupa care le amestecam cu maioneza cu usturoi. Potrivim gustul de sare si piper.
Lamaile spalate le taiem in jumatate,apoi le scobim de pulpa (din care vom face o delicioasa limonada ;) )
Umplem jumatatile de lamaie cu amestecul de ciuperci cu maioneza si ornam cu fire de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Barcute din ciuperci de post

Barcute din ciuperci de post

Se dau ciupercile prin masina, pentru a fi fine. Intre timp, se inmoaie painea, se curata usturoiul.

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Guacamole

Guacamole

Rosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla, se toarna peste ele apa

26 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 14 august 2009

    Interesant, cum ti-a venit ideea cu lamaile. Arata foarte bine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 august 2009

    Arata foarte bine si cred ca sunt tare gustoase...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 august 2009

    Arata bine.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Cred ca putem sa punem umplutura si in ardei,si in rosii si in lamaie.O sa avem un aperitiv foarte colorat.

    • Fara foto

      miha278 (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Multumesc mult Cely!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Cred ca merge si cu rosii sau cu ardei, dar cu lamaie e mai oaches. Felicitari!

    • Fara foto

      miha278 , 18 mai 2009

      Cred ca vor merge si ardeii foarte bine. Mai ales ca aia se pot si manca! :))

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Interesanta si aceasta reteta, imi place. Crezi ca ar fi bine ca in loc de lamai sa folosim ardei?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

54 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Czompa (Chef de cuisine)

Interesant, cum ti-a venit ideea cu lamaile. Arata foarte bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Iahnie de fasole ca la mama acasă