Ingrediente
500 g ciuperci, maioneza, usturoi, sare, piper, 5 jumatati de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
7 voturi
Mod de preparare
Usturoiul pisat il amestecam cu maioneza.
Ciupercile le tocam marunt (eu le-am pus la robot),dupa care le amestecam cu maioneza cu usturoi. Potrivim gustul de sare si piper.
Lamaile spalate le taiem in jumatate,apoi le scobim de pulpa (din care vom face o delicioasa limonada ;) )
Umplem jumatatile de lamaie cu amestecul de ciuperci cu maioneza si ornam cu fire de patrunjel verde.
mirey (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009
Cred ca putem sa punem umplutura si in ardei,si in rosii si in lamaie.O sa avem un aperitiv foarte colorat.
miha278 (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009
Multumesc mult Cely!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009
Cred ca merge si cu rosii sau cu ardei, dar cu lamaie e mai oaches. Felicitari!
miha278 , 18 mai 2009
Cred ca vor merge si ardeii foarte bine. Mai ales ca aia se pot si manca! :))
flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 mai 2009
Interesanta si aceasta reteta, imi place. Crezi ca ar fi bine ca in loc de lamai sa folosim ardei?