autor:

anuta

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Barcute cu legume,la cuptor

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2016

Ingrediente
3-4 dovlecei tineri,3 -4 ciuperci proaspete,1 ardei rosu,o ceapa mica,un morcov potrivit,o radacina mica de patrunjel,sare, amestec de condimente uscate,o lingurita de amstec de legume deshidratate,marar si patrunjel verde,6-7 rosioare cherry,10 oua de prepelita,ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii spalati se sterg apoi li se indeparteaza capetele,se taie pe lung in jumatati egale..Cu o lingurita se curata de miez fara a ajunge la capete,asemenea unor barcuteSe pune intr-o craticioara apa cu sare sa fiarba.Cand incepe sa clocoteasca se scufunda 5 minute jumatatile de dolecei,sa se inmoaieun pic apoi se scot si se scurg de apa.
Se curata ceapa si se taie fin apoi morcovul si radacina se taie in cubulete mici,ardeiul se taie si el tot cubulete, apoi se feliaza ciupercile spalate si curatate.Se pune un strop de ulei si se calesc legumele taiate,se adauga si 2-3 linguri din miezul scobit din dovlecei, un praf de sare,condimente si se adauga si un pic de apa.Se acopera cu un capac si se fierb inbusit pana se inmoaie.Se da tigaia de pe foc si se adauga verdeata taiata marunt.Cu aceste legume se umple fiecare jumatate de dovlecel apoi se aseaza una langa cealalta intr-o tava in care am pus un pic de apa(pana la marginea barcutelor),sare ,ulei si legume deshidratate.Pe fiecare jumatate de dovlecel umplut se pune la capete cate o jumatate de rosioara cherry iar in miloc spargem cate un ou de prepalita.Dam tava la cuptor si lasam cca 25-30 minute,pana seincheaga bine oul.Se servesc reci sau calde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu legume,la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cus-cus cu legume

Cus-cus cu legume

Curatam legumele.Taiem ceapa marunt, morcovul bastonase. ardeiul gras si telina cubulete.Punem toate

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci  de legume  cu  orez

Ghiveci de legume cu orez

Se prajeste ceapa, se adauga morcovii si patrunjelul taiati felii subtiri, se calesc toate,

21 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3-4 dovlecei tineri,3 -4 ciuperci proaspete,1 ardei rosu,o ceapa mica,un morcov potrivit,o radacina mica de patrunjel,sare
  • amestec de condimente uscate,o lingurita de amstec de legume deshidratate,marar si patrunjel verde,6-7 rosioare cherry,10 oua de prepelita,ulei

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Parjoale cu fasole verde