autor:

anuta

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Barcute cu legume,la cuptor

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2016

Ingrediente
3-4 dovlecei tineri,3 -4 ciuperci proaspete,1 ardei rosu,o ceapa mica,un morcov potrivit,o radacina mica de patrunjel,sare, amestec de condimente uscate,o lingurita de amstec de legume deshidratate,marar si patrunjel verde,6-7 rosioare cherry,10 oua de prepelita,ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii spalati se sterg apoi li se indeparteaza capetele,se taie pe lung in jumatati egale..Cu o lingurita se curata de miez fara a ajunge la capete,asemenea unor barcuteSe pune intr-o craticioara apa cu sare sa fiarba.Cand incepe sa clocoteasca se scufunda 5 minute jumatatile de dolecei,sa se inmoaieun pic apoi se scot si se scurg de apa.
Se curata ceapa si se taie fin apoi morcovul si radacina se taie in cubulete mici,ardeiul se taie si el tot cubulete, apoi se feliaza ciupercile spalate si curatate.Se pune un strop de ulei si se calesc legumele taiate,se adauga si 2-3 linguri din miezul scobit din dovlecei, un praf de sare,condimente si se adauga si un pic de apa.Se acopera cu un capac si se fierb inbusit pana se inmoaie.Se da tigaia de pe foc si se adauga verdeata taiata marunt.Cu aceste legume se umple fiecare jumatate de dovlecel apoi se aseaza una langa cealalta intr-o tava in care am pus un pic de apa(pana la marginea barcutelor),sare ,ulei si legume deshidratate.Pe fiecare jumatate de dovlecel umplut se pune la capete cate o jumatate de rosioara cherry iar in miloc spargem cate un ou de prepalita.Dam tava la cuptor si lasam cca 25-30 minute,pana seincheaga bine oul.Se servesc reci sau calde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu legume,la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3-4 dovlecei tineri,3 -4 ciuperci proaspete,1 ardei rosu,o ceapa mica,un morcov potrivit,o radacina mica de patrunjel,sare
  • amestec de condimente uscate,o lingurita de amstec de legume deshidratate,marar si patrunjel verde,6-7 rosioare cherry,10 oua de prepelita,ulei

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean