Fierbi grisul cu laptele si dupa ce s-a ingrosat,il dai deoparte si-l lasi la racit.Il amesteci cu urda,mararul tocat,usturoiul tocat,ouale si un praf de sare pana se omogenizeaza.
Curatam cartofii,cu un cutit si cu o lingurita scobim cartofii dandu-le o forma de barcuta(ca sa va iasa bine ganditi-va la ..maree ...la plaja la soarele de pe plaja...la vacanta...daca santeti in vacanta la mare cu atat mai bine aveti inspiratia in fata ochilor).Prajim cartofii in ulei pana se rumenesc bine(pe ambele parti).
Umplem barcutele cu urda,peste care punem smantana si o dam la cuptor pana se gratineaza ca 15 20 minute.Se poate servi cu orice eu am servit-o cu cotlet de porc.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii