autor:

licu pop

» » Aperitive

Barcute din cartofi,umplute cu urda

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Ingrediente
1,5 kg cartofi noi, 400gr de urda, 200ml de lapte, 2 oua, 2 linguri de gris, 2 legaturi de marar, o legatura cozi de usturoi, 150 ml de ulei, 400 gr samntana, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Fierbi grisul cu laptele si dupa ce s-a ingrosat,il dai deoparte si-l lasi la racit.Il amesteci cu urda,mararul tocat,usturoiul tocat,ouale si un praf de sare pana se omogenizeaza.
Curatam cartofii,cu un cutit si cu o lingurita scobim cartofii dandu-le o forma de barcuta(ca sa va iasa bine ganditi-va la ..maree ...la plaja la soarele de pe plaja...la vacanta...daca santeti in vacanta la mare cu atat mai bine aveti inspiratia in fata ochilor).Prajim cartofii in ulei pana se rumenesc bine(pe ambele parti).
Umplem barcutele cu urda,peste care punem smantana si o dam la cuptor pana se gratineaza ca 15 20 minute.Se poate servi cu orice eu am servit-o cu cotlet de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute din cartofi,umplute cu urda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crema de dovlecei cu usturoi

Crema de dovlecei cu usturoi

Dovleceii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti

9 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de broccoli

Salata de broccoli

Broccoli este o leguma-minune. Bogat in antioxidanti puternici, broccoli devine o arma de temut in

18 voturi    3 comentarii
15h
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 februarie 2013

    Super barcutele tale ,nu am avut urda si am folosit branza de oi. Delicioase...

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Delicioase!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Foarte bune si frumoase!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Delicioase barcutele prezentate de tine *****

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Inspirat! Foarte gustoase barcute!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Ce bune trebuie sa fie !!! Tu crezi ca trebuie sa ne gandim la mare cu asemenea bunatati in farfurie ??? Le papi in 2 timpi si 3 miscari.... Delicioase barcute * * * * * !!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Foarte bune!Felicitãri*****

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Frumos si delicios.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Tare bine mai arata barcutele tale...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg cartofi noi
  • 400gr de urda
  • 200ml de lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri de gris
  • 2 legaturi de marar
  • o legatura cozi de usturoi
  • 150 ml de ulei
  • 400 gr samntana
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super barcutele tale ,nu am avut urda si am folosit branza de oi. Delicioase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciupercute umplute