autor:

adnas54

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Barcute umpute si carnati prajiti

Autor: adnas54 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adnas54 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2010

Ingrediente
*8 buc. zuccini (dovlecei) potriviti, *2-3 linguri orez prefiert, *1 cutie mica ciuperci din conserva, *1 cutie mica mazare conserva, *1 ardei gras rosu + 1 verde, *1 legatura de ceapa verede, *2-3 rosi decojite din conserva, *2 oua fierte tare, *1 ou crud, * sare, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Zuccini (dovlecei) se spala si pe o parte li se face o talpa (pentru stabilitate). Pe cealalta parte se scobesc cu atentie, pana rezulta niste barcute. Miezul rezultat se toaca marunt. Ardeiul rosu si cel verde, legatura de ceapa, toate tocate marumt, impreuma cu miezul se pun la distuit in ulei cu putina apa. Nu se lasa sa sa inmoaie prea tare.

Dupa care se scurg si se adauga mazarea, ciupercile tocate, cele 2 oua maruntite si rosiile taiate julien, impreuna cu oul crud care le leaga. Cu pasta rezultata se umplu barcutele. Aceste se pun untr-un vas, peste care se adauga sosul rezultat prin distuirea legumelor, plus putin sos de ciuperci si un pahar de vin alb. Se da totul la cuptor pentru gratinare. Cand se servesc se adauga verdeata tocata.

Barcutele astfel preparate pot sa fi servite singure, fie ca o mancare de post, fie pentru vegetarieni. Celor care iubesc carnea, pot adauga ca mine carnati prajiti, sau orice altceva. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umpute si carnati prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot

17 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute cu afumatura

Sarmalute cu afumatura

Ceapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei. Cand ceapa devine translucida, potrivim de gust

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Foarte buna reteta.

  • adnas54

    adnas54 (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

    Multumesc .

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Foarte frumos arata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

      O bunatate...Si eu prepar ceva asemanator si sunt intr-adevar deliciosi...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • *8 buc. zuccini (dovlecei) potriviti
  • *2-3 linguri orez prefiert
  • *1 cutie mica ciuperci din conserva
  • *1 cutie mica mazare conserva
  • *1 ardei gras rosu + 1 verde
  • *1 legatura de ceapa verede
  • *2-3 rosi decojite din conserva
  • *2 oua fierte tare
  • *1 ou crud
  • * sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de adnas54
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

De la pulpe se scoate osul, se bate cu bătătorul de carne, dar nu prea mult și se unge cu muștar.

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Tort imbracat in Crema Caramel

Tort imbracat in Crema Caramel

Blatul: Separati albusurile de galbenusuri. Albusurile le bateti spuma, cand incep sa se intareasca

5 voturi    6 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ardei umpluti cu carne