autor:

Fara foto

» » Retete de post

Batoane energizante cu fructe (raw-vegane)

Autor: vio_dreams (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: vio_dreams (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2014

Ingrediente
curmale, smochine, stafide negre, goji, agrise, migdale, caju, seminte de pin, tarate de ovaz, miere de albine

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Cantitati nu va dau de data asta, eu am pus totul din ochi, singura conditie e sa fie ceva mai multe curmale fiindca acestea vor da si gustul dulce si vor ajuta la omogenizarea compozitiei.
Punem toate fructele si semintele intr-un vas.

Turnam apa plata peste ele si le lasam cel putin o ora sa se hidrateze.
Le scurgem de apa si le punem in vasul robotului de bucatarie. daca doriti le puteti face pasta, eu am preferat se simta bucatelele de fructe.

Le punem intr-un vas si adaugam mierea de albine si taratele de ovaz. Amestecam cu mainile adaugand taratele putin cate putin pana ajungem la consistenta optima (suficient de tare dar totusi maleabila). Miere punem dupa gust. O puteti inlocui cu sirop de artar sau sirop de agave.

Punem pe fundul unei tavi folie alimentara si punem amestecul obtinut presand usor. Punem o folie desupra si nivelam cu ajutorul unei spatule.
Dam la frigider pana se intareste (eu le-am lasat peste noapte). Taiem batoanele cu un cutit foarte bine ascutit, avand grija sa spalam cutitul dupa fiecare utilizare.
Cantitati nu va dau de data asta, eu am pus totul din ochi, singura conditie e sa fie ceva mai multe curmale fiindca acestea vor da si gustul dulce si
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane energizante cu fructe (raw-vegane)" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Retete de post
Pleurotus cu usturoi in bol de mamaliguta

Pleurotus cu usturoi in bol de mamaliguta

1. Curatam si spalam ciupercile, apoi le taiem fasii si le lasam la scurs. 2. Intr-o tigaie incingem

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete de post
Invartita cu nuca

Invartita cu nuca

Dizolvam cubuletul de drojdie cu putina apa calda, adaugam doua linguri de faina si amestecam pana

5 voturi    1 comentariu
nespecificat
Retete de post

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ardeleanu Teodora , 18 mai 2015

    Bune, dar costa!

  • Fara foto

    Maria Gurzel , 26 noiembrie 2014

    fain

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • curmale
  • smochine
  • stafide negre
  • goji
  • agrise
  • migdale
  • caju
  • seminte de pin
  • tarate de ovaz
  • miere de albine

Raporteaza reteta

Retete
de vio_dreams
Cartofi wedges la slow cooker Crock-Pot

Cartofi wedges la slow cooker Crock-Pot

Spalam bine cartofii si ii taiem in sferturi. Punem cartofii in vasul aparatului Crock-Pot slow cooker

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de naut cu cartofi - de post, la slow cooker Crock-Pot

Tocanita de naut cu cartofi - de post, la slow cooker Crock-Pot

Am pregatit aceasta mancare simpla de post cu ajutorul aparatului de gatit la temperaturi scazute,

0 voturi    0 comentarii
5h
Retete de post
Negresa de post, la slow cooker Crock-Pot

Negresa de post, la slow cooker Crock-Pot

Punem intr-un bol ingredientele uscate: faina, zaharul, cacao si praful de copt. Amestecam ingredientele

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Ciuperci cu sos de leurda

Ciuperci cu sos de leurda

Se calesc ciupercile spalate sau curatate (daca e cazul), feliate, in ulei, impreuna cu ceapa si usturoiul tocat marunt; dupa ce a scazut

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii de post de la bloggeri
Negresa de post

Negresa de post

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar pana rezulta o solutie albicioasa, se adauga apa, faina cernuta cu praf de copt si

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri