Biscuitii ii mixam in robotul de bucatarie impreuna cu zaharul si spre sfarsit incorporam untul lichid;
Omogenizam si biscuitele obtinut il asezam intr-o forma de tort tapetata cu hartie,presam bine cu o lingura si cu mainile si introducem in frigider,
Separat pregatim capsunile pe carte le punem la fiert intr-o tigaie cu 100g de zahar pana obtinem o marmelata,mixam totul bine,eliminam semintele cu ajutorul unei site mai dese si incorporam gelatina inmuiata in prealabil,Lasam crema la racit si intre timp mixam frisca cu zaharul farin,dupa care incorporam crema de capsuni racita;
Turnam crema spumoasa peste biscuite,si introducem la frigider;
Pregatim sosul.
Capsunii cu zaharul si apa ii punem la fiert,incorporam gelatina inmuiata,omogenizam si turnam peste crema de capsuni;
Tinem bavarese in frigider cam 2ore dupa care putem servii!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii