autor:

vera

» » Torturi

Bavarese cu capsuni

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2011

Ingrediente
Pt biscuite:, 250g biscuiti cu cacao, 80g unt topit, 30g zahar brun, Pt crema:, 350g frisca batuta, 300g capsuni curatati, 20g gelatina, 100g zahar, 100g zahar farin, Pt sos:, 100g capsuni, 35g zahar, 60ml apa, 7g gelatina

Dificultate: Redusa Timp: 3h

1 vot

Mod de preparare

Biscuitii ii mixam in robotul de bucatarie impreuna cu zaharul si spre sfarsit incorporam untul lichid;
Omogenizam si biscuitele obtinut il asezam intr-o forma de tort tapetata cu hartie,presam bine cu o lingura si cu mainile si introducem in frigider,
Separat pregatim capsunile pe carte le punem la fiert intr-o tigaie cu 100g de zahar pana obtinem o marmelata,mixam totul bine,eliminam semintele cu ajutorul unei site mai dese si incorporam gelatina inmuiata in prealabil,Lasam crema la racit si intre timp mixam frisca cu zaharul farin,dupa care incorporam crema de capsuni racita;
Turnam crema spumoasa peste biscuite,si introducem la frigider;
Pregatim sosul.
Capsunii cu zaharul si apa ii punem la fiert,incorporam gelatina inmuiata,omogenizam si turnam peste crema de capsuni;
Tinem bavarese in frigider cam 2ore dupa care putem servii!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bavarese cu capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Bavarese cu crema de capsuni

Bavarese cu crema de capsuni

Blatul: -mixam albusurile cu zaharul fin pana devin o compozitie matasoasa si dura; -separat mixam

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Torturi
Tort usor de vara cu iaurt

Tort usor de vara cu iaurt

Se toarna geletina in sucul de la compot si se lasa la inmuiat, dupa care se pune la topit la foc

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    O felie apetisanta!

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 07 iunie 2011

    Delicioasa

Dificultate

Redusa

Timp

3h

1 vot

Ingrediente

  • Pt biscuite:
  • 250g biscuiti cu cacao
  • 80g unt topit
  • 30g zahar brun
  • Pt crema:
  • 350g frisca batuta
  • 300g capsuni curatati
  • 20g gelatina
  • 100g zahar
  • 100g zahar farin
  • Pt sos:
  • 100g capsuni
  • 35g zahar
  • 60ml apa
  • 7g gelatina

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O felie apetisanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata, bezea si crema de lapte