Ingrediente
Pt biscuite:, 250g biscuiti cu cacao, 80g unt topit, 30g zahar brun, Pt crema:, 350g frisca batuta, 300g capsuni curatati, 20g gelatina, 100g zahar, 100g zahar farin, Pt sos:, 100g capsuni, 35g zahar, 60ml apa, 7g gelatina
Dificultate: Redusa | Timp: 3h
1 vot
Mod de preparare
Omogenizam si biscuitele obtinut il asezam intr-o forma de tort tapetata cu hartie,presam bine cu o lingura si cu mainile si introducem in frigider,
Separat pregatim capsunile pe carte le punem la fiert intr-o tigaie cu 100g de zahar pana obtinem o marmelata,mixam totul bine,eliminam semintele cu ajutorul unei site mai dese si incorporam gelatina inmuiata in prealabil,Lasam crema la racit si intre timp mixam frisca cu zaharul farin,dupa care incorporam crema de capsuni racita;
Turnam crema spumoasa peste biscuite,si introducem la frigider;
Pregatim sosul.
Capsunii cu zaharul si apa ii punem la fiert,incorporam gelatina inmuiata,omogenizam si turnam peste crema de capsuni;
Tinem bavarese in frigider cam 2ore dupa care putem servii!