Biscuitii ii mixam in robotul de bucatarie impreuna cu zaharul si spre sfarsit incorporam untul lichid;
Omogenizam si biscuitele obtinut il asezam intr-o forma de tort tapetata cu hartie,presam bine cu o lingura si cu mainile si introducem in frigider,
Separat pregatim capsunile pe carte le punem la fiert intr-o tigaie cu 100g de zahar pana obtinem o marmelata,mixam totul bine,eliminam semintele cu ajutorul unei site mai dese si incorporam gelatina inmuiata in prealabil,Lasam crema la racit si intre timp mixam frisca cu zaharul farin,dupa care incorporam crema de capsuni racita;
Turnam crema spumoasa peste biscuite,si introducem la frigider;
Pregatim sosul.
Capsunii cu zaharul si apa ii punem la fiert,incorporam gelatina inmuiata,omogenizam si turnam peste crema de capsuni;
Tinem bavarese in frigider cam 2ore dupa care putem servii!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii