autor:

vera

» » Torturi

Bavarese cu capsuni

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2011

Ingrediente
Pt biscuite:, 250g biscuiti cu cacao, 80g unt topit, 30g zahar brun, Pt crema:, 350g frisca batuta, 300g capsuni curatati, 20g gelatina, 100g zahar, 100g zahar farin, Pt sos:, 100g capsuni, 35g zahar, 60ml apa, 7g gelatina

Dificultate: Redusa Timp: 3h

1 vot

Mod de preparare

Biscuitii ii mixam in robotul de bucatarie impreuna cu zaharul si spre sfarsit incorporam untul lichid;
Omogenizam si biscuitele obtinut il asezam intr-o forma de tort tapetata cu hartie,presam bine cu o lingura si cu mainile si introducem in frigider,
Separat pregatim capsunile pe carte le punem la fiert intr-o tigaie cu 100g de zahar pana obtinem o marmelata,mixam totul bine,eliminam semintele cu ajutorul unei site mai dese si incorporam gelatina inmuiata in prealabil,Lasam crema la racit si intre timp mixam frisca cu zaharul farin,dupa care incorporam crema de capsuni racita;
Turnam crema spumoasa peste biscuite,si introducem la frigider;
Pregatim sosul.
Capsunii cu zaharul si apa ii punem la fiert,incorporam gelatina inmuiata,omogenizam si turnam peste crema de capsuni;
Tinem bavarese in frigider cam 2ore dupa care putem servii!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bavarese cu capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Bavarese cu crema de capsuni

Bavarese cu crema de capsuni

Blatul: -mixam albusurile cu zaharul fin pana devin o compozitie matasoasa si dura; -separat mixam

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    O felie apetisanta!

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 07 iunie 2011

    Delicioasa

Dificultate

Redusa

Timp

3h

1 vot

Ingrediente

  • Pt biscuite:
  • 250g biscuiti cu cacao
  • 80g unt topit
  • 30g zahar brun
  • Pt crema:
  • 350g frisca batuta
  • 300g capsuni curatati
  • 20g gelatina
  • 100g zahar
  • 100g zahar farin
  • Pt sos:
  • 100g capsuni
  • 35g zahar
  • 60ml apa
  • 7g gelatina

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O felie apetisanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu nuca, ness si ciocolata alba Tort cu nuca, ness si ciocolata alba

Pentru aniversarea mamei am pregătit un tort cu blat de nucă, cremă de ciocolată şi ness, îmbrăcat în frişcă şi

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Dulciuri diverse
Tort Padurea Neagra Tort Padurea Neagra

Este un tort foarte placut la gust... aroma de cirese este senzationala, iar despre alcool, pot zice ca nici nu se simte. Chiar a fost

1 vot    0 comentarii
5h
Torturi
Tort inimioara