Probabil foarte multe persoane au vazut filmul Julie&Julia si s-au intrebat cum este aceasta reteta.Ei bine si eu ma gasesc printre aceste persoane.De cand am vazut acest film mi-am dorit sa incerc aceasta reteta,iar intr-una din seri am dat fuga la magazin,am procurat tot ce aveam nevoie(si imi lipsea din casa) si m-am pus pe treaba,improvizand unde era cazul.......
Am condimentat carnea cu sare si piper si am pus-o la prajit in cateva linguri de ulei.Am adaugat apoi ceapa,morcovul si ciupercile.Am pus apa si vinul,cat sa acopar toate ingredientele si am lasat sa fiarba pentru aproximativ o ora si jumatate.Apoi se pune continutul plicului special pentru Beef Bourguinion(urmand instructiunile de pe plic) .Daca nu gasiti acest plic puteti adauga stock de vita(cubulete)si doua linguri de faina si o lasati sa fiarba pana cand carnea este frageda.
Pofta buna!!!!!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii