autor:

Georgiana

» » Mancaruri cu carne

Beef Bourguinion

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 26 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 26 august 2010

Ingrediente
3 cepe, 2 morcovi, 2 cutii ciuperci, 450g carne de vita, 200ml vin rosu, 1 plic stock de vita(eu am folosit un amestec special pentru aceasta reteta cumparat din comert), 2 linguri pasta de tomate, 2 linguri faina(nu mai este nevoie sa folositi faina daca gasiti acel amestec in comert pentru ca are in compozitie si faina), sare,

Dificultate: Redusa Timp: 2h 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Probabil foarte multe persoane au vazut filmul Julie&Julia si s-au intrebat cum este aceasta reteta.Ei bine si eu ma gasesc printre aceste persoane.De cand am vazut acest film mi-am dorit sa incerc aceasta reteta,iar intr-una din seri am dat fuga la magazin,am procurat tot ce aveam nevoie(si imi lipsea din casa) si m-am pus pe treaba,improvizand unde era cazul.......
Am condimentat carnea cu sare si piper si am pus-o la prajit in cateva linguri de ulei.Am adaugat apoi ceapa,morcovul si ciupercile.Am pus apa si vinul,cat sa acopar toate ingredientele si am lasat sa fiarba pentru aproximativ o ora si jumatate.Apoi se pune continutul plicului special pentru Beef Bourguinion(urmand instructiunile de pe plic) .Daca nu gasiti acest plic puteti adauga stock de vita(cubulete)si doua linguri de faina si o lasati sa fiarba pana cand carnea este frageda.
Pofta buna!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Bourguinion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASOL DIN CARNE DE PASARE

RASOL DIN CARNE DE PASARE

Carnea se spala foarte bine si se fierbe in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati legumele curatate,spalate

24 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fricasse de pui cu salvie si cus-cus

Fricasse de pui cu salvie si cus-cus

Fricassee-ul este de fapt o carne prajita ,servita cu un sos alb cu smantana.Se face foarte simplu

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    alina (Bucatar) , 06 ianuarie 2012

    Reteta asta e frantuzeasca, nu englezeasca. Boeuf Bourguignon, de la vinul rosu cu acelasi nume. Este un fel de mancare excelent, dar e pus in categoria nepotrivita.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 august 2010

    Foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cutii ciuperci
  • 450g carne de vita
  • 200ml vin rosu
  • 1 plic stock de vita(eu am folosit un amestec special pentru aceasta reteta cumparat din comert)
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri faina(nu mai este nevoie sa folositi faina daca gasiti acel amestec in comert pentru ca are in compozitie si faina)
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Ciorba de pui cu galusti

Ciorba de pui cu galusti

Care dintre noi nu are o mancare preferata?Sau acel ceva care iti aduce aminte de o persoana draga

18 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pui stir-fry

Pui stir-fry

In urma cu ceva vreme am lucrat intr-un restaurant,ca ospatarita.Desi regulile erau foarte stricte

9 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu carne de pui

Tocanita cu carne de pui

Astazi fiind in pana de inspiratie m-am gandit sa combin cumva ingredientele de care dispuneam in

8 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

alina (Bucatar)

Reteta asta e frantuzeasca, nu englezeasca. Boeuf Bourguignon, de la vinul rosu cu acelasi nume. Este un fel de mancare excelent, dar e pus in categoria nepotrivita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Gulas