autor:

Georgiana

» » Mancaruri cu carne

Beef Bourguinion

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 26 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 26 august 2010

Ingrediente
3 cepe, 2 morcovi, 2 cutii ciuperci, 450g carne de vita, 200ml vin rosu, 1 plic stock de vita(eu am folosit un amestec special pentru aceasta reteta cumparat din comert), 2 linguri pasta de tomate, 2 linguri faina(nu mai este nevoie sa folositi faina daca gasiti acel amestec in comert pentru ca are in compozitie si faina), sare,

Dificultate: Redusa Timp: 2h 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Probabil foarte multe persoane au vazut filmul Julie&Julia si s-au intrebat cum este aceasta reteta.Ei bine si eu ma gasesc printre aceste persoane.De cand am vazut acest film mi-am dorit sa incerc aceasta reteta,iar intr-una din seri am dat fuga la magazin,am procurat tot ce aveam nevoie(si imi lipsea din casa) si m-am pus pe treaba,improvizand unde era cazul.......
Am condimentat carnea cu sare si piper si am pus-o la prajit in cateva linguri de ulei.Am adaugat apoi ceapa,morcovul si ciupercile.Am pus apa si vinul,cat sa acopar toate ingredientele si am lasat sa fiarba pentru aproximativ o ora si jumatate.Apoi se pune continutul plicului special pentru Beef Bourguinion(urmand instructiunile de pe plic) .Daca nu gasiti acest plic puteti adauga stock de vita(cubulete)si doua linguri de faina si o lasati sa fiarba pana cand carnea este frageda.
Pofta buna!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Bourguinion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

Se incinge oala pana devine foarte fierbinte. Se pune ulei si imediat se adauga carnea taiata

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
mazare cu pui

mazare cu pui

Carnea se spala se lasa la scurs,ceapa se curata si se taie marunt.Intr-o cratita punem ulei apoi

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    alina (Bucatar) , 06 ianuarie 2012

    Reteta asta e frantuzeasca, nu englezeasca. Boeuf Bourguignon, de la vinul rosu cu acelasi nume. Este un fel de mancare excelent, dar e pus in categoria nepotrivita.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 august 2010

    Foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cutii ciuperci
  • 450g carne de vita
  • 200ml vin rosu
  • 1 plic stock de vita(eu am folosit un amestec special pentru aceasta reteta cumparat din comert)
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri faina(nu mai este nevoie sa folositi faina daca gasiti acel amestec in comert pentru ca are in compozitie si faina)
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Ciorba de pui cu galusti

Ciorba de pui cu galusti

Care dintre noi nu are o mancare preferata?Sau acel ceva care iti aduce aminte de o persoana draga

18 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pui stir-fry

Pui stir-fry

In urma cu ceva vreme am lucrat intr-un restaurant,ca ospatarita.Desi regulile erau foarte stricte

9 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu carne de pui

Tocanita cu carne de pui

Astazi fiind in pana de inspiratie m-am gandit sa combin cumva ingredientele de care dispuneam in

8 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

alina (Bucatar)

Reteta asta e frantuzeasca, nu englezeasca. Boeuf Bourguignon, de la vinul rosu cu acelasi nume. Este un fel de mancare excelent, dar e pus in categoria nepotrivita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Musaca cu carne si piure de cartofi