autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Berbecut la vas roman

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Ingrediente
1-2 pulpe mici de berbecut, taiate, 750 g cartofi, 1 pahar vin alb, usturoi, cimbru, partunjel verde, un pumn fasole verde, patrunjel verde, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie rondele.Intr-un vas punem vinul amestecat cu cimbrul si usturoiul si cateva fasii de ardei rosu . Amestecam bine si adaugam apoi cartofii si fasolea verde.
Bucatile de carne le condimentam bine si dupa ce am pus in vasul roman (inmuiat in prealabil)putin ulei si cartofii, adaugam carnea, stropim cu putin ulei si dam la cuptor sa se coaca bine toate.
Carnea poate fi pusa intr-o punga Knorr daca nu aveti vas roman.
La servire se adauga patrunjel verde tocat, deasupra.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Berbecut la vas roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gratar din ceafa de porc

Gratar din ceafa de porc

Feliezi ceafa, o lasi la marinat pentr o ora in amestec de vin, sare, condimente dupa placere, ceapa,

2 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
File de pasare cu rosioare chery

File de pasare cu rosioare chery

Intr-un vas rezistent la cuptor (pyrex)se pun componentele pentru sos ,se amesteca si se dau la cuptor

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Sidy, da ce pofta mi-ai facut, daca erai mai aproape, te scapam de o portie.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Un deliciu...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Berbecutul, la vas roman iese o nebunie,un deliciu.Felicitari.

    • Fara foto

      Lucian , 05 octombrie 2009

      Nu a iesit rau deloc. Arata foarte bine.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Arata grozav de bine, dar sigur e foarte gustoasa carnita gatita in acest vas minunat.Si mie imi place sa gatesc in vasul roman.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Reţeta asta are berbecuţ şi arată foarte bine!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Super arata,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1-2 pulpe mici de berbecut
  • taiate
  • 750 g cartofi
  • 1 pahar vin alb
  • usturoi
  • cimbru
  • partunjel verde
  • un pumn fasole verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Sidy, da ce pofta mi-ai facut, daca erai mai aproape, te scapam de o portie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute