Bezele

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Bezele

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • un praf de sare
  • 3-4 picaturi de lamaie
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita ulei(optional)

Mod de preparare

Albusurile trebuie sa fie la temperatura camerei. Se adauga un praf de sare si 3-4 picaturi de zeama de lamaie si se bat cu mixerul pana incep sa se faca spuma. Se adauga zaharul cate putin si se continua mixarea pana ce albusurile au o tenta lucioasa si nu se desprind de bol, daca il intoarcem invers. Se adauga zaharul vanilat si se continua mixarea. Daca se doreste ca bezelele sa fie moi in interior se adauga catava picaturi de ulei odata cu zaharul vanilat. Se formeaza gramajoare si se aseaza intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se coc in cuptorul incins la 110 grade si cu usa cuptorului intredeschisa, timp de 1 ora si jumatate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise