autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

BEZELE

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
4 albusuri, 250 g zahar, 1 lingura cu unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Adauga treptat zaharul si continua sa bati pana albusurile se tin de tel sau de mixer.
Unge o tava cu unt sau ulei si tapeteaz-o cu hartie de copt. Pune apoi gramajoare de bezele cu ajutorul unui cornet sau o lingurita.
Coace-le la foc moale, avand grija sa nu se ingalbeneasca. Dupa ce s-au racorit putin, scoate-le cu lama unui cutit.
Daca ti-a placut reteta noastra "BEZELE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bezele

Bezele

Albusele tinute la temperature camerei, le batem bine, bine cu zaharul tos, cand compozitia este

14 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Bezele

Bezele

Albusurile trebuie sa fie la temperatura camerei. Se adauga un praf de sare si 3-4 picaturi de zeama

4 voturi    11 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Imi plac bezelele tare mult...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • 1 lingura cu unt
  • sare

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi plac bezelele tare mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu iaurt si mere