autor:

Fara foto

» » Torturi

Bezele cu capsuni si cirese

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Ingrediente
Pentru blaturile de bezea, 4 albusuri, 1/4 lingurita praf de copt, 225 gr zahar fin, cirese si capsuni, , Pentru crema, 300 ml frisca, o lingura zahar fin, cirese si capsuni

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Blatul
se bat albusurile pana se intaresc
se pune praful de copt
se presara zaharul fin
si se pun cateva cirese si capsuni
(cirese se pun fara samburi)
(atat ciresele cat si capsunii se zobesc cu ceva apoi se pun in compozitie)
Creama
frisca se freaca bine cu mixerul
se pune zaharul
Se acopera blatul cu crema si peste crema punem capsuni si cirese intregi
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu capsuni si cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Pentru blat, se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o tava

5 voturi    4 comentarii
1h
Torturi
Tort de Dragobete, inimioara

Tort de Dragobete, inimioara

Pregatim un pandispan astfel: batem cele 3 albusuri spuma tare, adaugam zaharul, vanilia si praful

7 voturi    11 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru blaturile de bezea
  • 4 albusuri
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 225 gr zahar fin
  • cirese si capsuni
  • Pentru crema
  • 300 ml frisca
  • o lingura zahar fin
  • cirese si capsuni

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de pere