Blatul
se bat albusurile pana se intaresc
se pune praful de copt
se presara zaharul fin
si se pun cateva cirese si capsuni
(cirese se pun fara samburi)
(atat ciresele cat si capsunii se zobesc cu ceva apoi se pun in compozitie)
Creama
frisca se freaca bine cu mixerul
se pune zaharul
Se acopera blatul cu crema si peste crema punem capsuni si cirese intregi

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii