autor:

» » Torturi

Bezele cu capsuni si cirese

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Ingrediente
Pentru blaturile de bezea, 4 albusuri, 1/4 lingurita praf de copt, 225 gr zahar fin, cirese si capsuni, , Pentru crema, 300 ml frisca, o lingura zahar fin, cirese si capsuni

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Blatul
se bat albusurile pana se intaresc
se pune praful de copt
se presara zaharul fin
si se pun cateva cirese si capsuni
(cirese se pun fara samburi)
(atat ciresele cat si capsunii se zobesc cu ceva apoi se pun in compozitie)
Creama
frisca se freaca bine cu mixerul
se pune zaharul
Se acopera blatul cu crema si peste crema punem capsuni si cirese intregi
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu capsuni si cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru blaturile de bezea
  • 4 albusuri
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 225 gr zahar fin
  • cirese si capsuni
  • Pentru crema
  • 300 ml frisca
  • o lingura zahar fin
  • cirese si capsuni

Raporteaza reteta

Retete

din Torturi

Tort Moccacino Tort Moccacino

Blatul: Mixam bine galbenusurile cu zaharul pana se albesc apoi adaugam uleiul incet, ca la maioneza. Mixam bine apoi adaugam cafeaua

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat pufos de nuca si crema de ness Tort cu blat pufos de nuca si crema de ness

Pentru blat: Mixam albusurile cu sarea pana isi dubleaza volumul, pe urma adaugam zaharul, lingura cu lingura si mixam pana cand

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)