Se bat albusurile spuma, se adauga putin cate putin zahar, batandu-se in continuare., pana la terminarea zaharului.Apoi se adauga praful de sare , faina -tot cate putin , si se amesteca incet prin invaluire.La final se adauga nuca macinata.
Intr-o tava acoperita cu hartie de copt se adauga cu lingura din compozitia preparata , nu inainte de a fi tavalita prin nuca tocata.
Se coc cam 20-25 min, in cuptorul incalzit in prealabil la 150 grade.
Cine doreste le poate garnisi cu ciocolata topita si/sau le poate uni 2 cate 2 cu crema( ganache-de exemplu)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii