1)Carnea se condimenteazã cu sare si piper.
Se încinge untul în tigaie si se prãjesc feliie de carne pe fiecare parte putin, dacã se prãjesc prea tare vor iesi dure si seci...
Se scot pe o farfurie.
2)În restul de unt se prãjesc ciupercile, se adaugã foile dafin si usturoiul feliat.
Se lasã câteva minute la înmuiat la foc mic si se toarnã smântâna (eu am folosit smântânã cu gust de ciuperci).
Se poate pune carnea pãstratã în sos si lãsa sã mai fiarbã în sos. Se pune sos de soia si ierburi Provence dupã plac, si se ia de pe foc.
Am sevit cu cartofi prãjiti si cepsoarã proaspãtã tocatã.
Poftã bunã!
Este o mâncare care ia putin timp, o fac de multe ori si cu alt tip de carne :)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii