autor:

autor

» » Fripturi

Biftec la tava

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. muschi de vaca, untura, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata muschiul de pielite si de grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare bucata intr-un tifon, se bate cu ciocanul si apoi se string capetele tifonului si se invirt ca sa dea muschiului forma rotunda. Se leaga cu sfoara ca sa pastreze forma si se presara cu piper. Se rumenesc apoi la foc viu intr-o tava cu untura bine incinsa. Se pune apoi tava la foc mic pentru ca bucatile de muschi sa se friga. Cind biftecul este gata se presara cu sare.
Se serveste fierbinte, simplu sau cu ochi deasupra si cu diferite garnituri si cu salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.

Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.

Friptura se pune la bait in condimente cate-va ore ,putem face friptura fie la tava in cuptor ,fie

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea de miel se cresteaza bine si eventual se imparte in bucati . Se aseaza in tava si se adauga

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cartofi si pui la cuptorul cu halogen Oven