autor:

Ionutz

» » Aperitive

Bilute cu telemea

Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Ingrediente
2 oua, 150 grame telemea sarata, 200 grame faina alba, 3 grame praf de copt, piper, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale spuma, peste care se rade telemeaua. Se adauga piperul, apoi praful de copt si faina si se amesteca, pana se obtine un aluat modelabil.
Se formeaza bilute cam de 2 cm diametru, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Foietaj cu telemea

Foietaj cu telemea

Se scoate foietajul de la congelator si se intinde cand se inmoaie putin, important este sa ramana

2 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Friganele cu parmezan la Doubletta

Friganele cu parmezan la Doubletta

Se incinge Doubletta, se unge cu unt. Feliile de paine se taie triunghiuri, se dau prin oul batut

0 voturi    3 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Elena Mihailescu

    Elena Mihailescu (Chef de cuisine):

    O bunatate!!! Sunt super la gust!!! Si nu trebuie neaparat sa fie sub forma de biluta, se modeleaza foarte usor, drept urmare eu am folosit diverse forme :D

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    O bunatate

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    O bunatate...Preferatele mele...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 iulie 2012

    Frumoase si gustoase!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

      Foarte bune si frumoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 grame telemea sarata
  • 200 grame faina alba
  • 3 grame praf de copt
  • piper
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Ionutz
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pateuri Speciale

Pateuri Speciale

Pentru aluat Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa

4 voturi    8 comentarii
2h
Aperitive
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...Preferatele mele...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tarta cu branza si rosii