autor:

SaltnSasha

» » , Budinci, Spume si creme dulci

Bircher Muesli

Autor: SaltnSasha (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SaltnSasha (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2014

Ingrediente
300 ml iaurt, 3 linguri de miere (folosit in locul sucului de mar), , 200g fulgi de ovaz, 20g migdale tocate, 20g alune de padure tocate, 10-15 capsuni

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecam doua treimi din fulgii de ovaz cu iaurtul si lasam totul intr-un bol cam 10-15 minute, pana cand fulgiii se inmoaie putin. Adaugam mierea (in stare lichida) si amestecam bine de tot.



Intr-o tigaie, punem migdalele si alunele de padure tocate si le rumenim bine.



Amestecam in compozitie si restul fulgilor de ovaz. Deasupra punem migdalele si alunele de padure rumenite, cativa fulgi de ovaz neinmuiati si capsunile taiate in jumatati.



That’s all! Mic dejun gata in maximum 20-25 de minute or less, daca nu lasati fulgii la inmuiat.



Mai multe retete, pe www.saltnsasha.wordpress.com.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bircher Muesli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Bateti ouale (eu am batut ouale cu un tel dar puteti folosi un mixer electric) ca pentru omleta apoi

8 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Spume si creme dulci
Cremsnit cu biscuiti si banane

Cremsnit cu biscuiti si banane

Se pun toate ingredienetle pentru sirop intr-o cratita mica si se aduc la puctul de fierbere apoi

16 voturi    5 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina G (Chef de cuisine) , 07 mai 2015

    Delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 ml iaurt
  • 3 linguri de miere (folosit in locul sucului de mar)
  • 200g fulgi de ovaz
  • 20g migdale tocate
  • 20g alune de padure tocate
  • 10-15 capsuni

Raporteaza reteta

Retete
de SaltnSasha
Prăjitura magică cu ciocolată

Prăjitura magică cu ciocolată

Rupem ciocolata în bucăţi, o punem într-o oală, aruncăm untul peste ea. Le topim

7 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Spanac cu ouă ochiuri

Spanac cu ouă ochiuri

Tocăm ceapa şi usturoiul. Fierbem spanacul cam 7-8 minute, îl scurgem bine de apă şi

16 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza Calzone - varianta impletita

Pizza Calzone - varianta impletita

În 650 ml de apă caldă dizolvăm drojdia uscată împreună cu o lingură de zahăr tos. Amestecăm

12 voturi    3 comentarii
2h 10 min
Paste si pizza
Fara foto

Cristina G (Chef de cuisine)

Delicios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Inghetata de vanilie cu mac