Bircher Muesli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Bircher Muesli

Ingrediente

  • 300 ml iaurt
  • 3 linguri de miere (folosit in locul sucului de mar)
  • 200g fulgi de ovaz
  • 20g migdale tocate
  • 20g alune de padure tocate
  • 10-15 capsuni

Mod de preparare

Amestecam doua treimi din fulgii de ovaz cu iaurtul si lasam totul intr-un bol cam 10-15 minute, pana cand fulgiii se inmoaie putin. Adaugam mierea (in stare lichida) si amestecam bine de tot.

Intr-o tigaie, punem migdalele si alunele de padure tocate si le rumenim bine.

Amestecam in compozitie si restul fulgilor de ovaz. Deasupra punem migdalele si alunele de padure rumenite, cativa fulgi de ovaz neinmuiati si capsunile taiate in jumatati.

That’s all! Mic dejun gata in maximum 20-25 de minute or less, daca nu lasati fulgii la inmuiat.

Mai multe retete, pe www.saltnsasha.wordpress.com.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci