Minunați biscuiți și pe lingă faptul că se fac relativ repede, dacă ai depozitezi la loc uscat intr-o cutie ai ai proaspeți pină la 2 luni de zile..:)
Dar hai să vedem cum se fac..:) In primul rind aprindem cuptorul la 150”C. Mixăm in robotul de bucătărie zaharul brun cu ciocolata pină se fărimițează ciocolata, ca in imagine.Separat mixăm ouăle și apoi adaugăm zaharul cu ciocolata, apoi esența. Intr-un alt bol amestecăm ingredienteșe uscate, adică făina, cacaua, praful de copt si praful de espresso. Acest mix il adaugăm peste ouă si mai adaugăm si migdalele. Amestecam f bine pina se incorporează tot si aluatul obținut il impărțim in două părți egale si facem 2 suluri (ca in imagine) pe care le așezăm pe hartie de copt in tavă și le coacem la 150”C aprozimativ 30 minute. Lăsăm la racit maxim 5-10 minute, după care taiem felii de aprox. 5 cm pe care le asezăm iar in tavă si le mai dăm la cuptor incă 10 minute.
Le intoarcem pe partea cealaltă și le coacem incă 10 minute (biscuiții trebuie să se usuce pe ambele părți..:)) Sunt extraordinar de gustoși și mie imi place să ii adaug pe lingă alți biscuiți și fursecuri in punguțele cadou pe care le dărui de Crăciun tuturor. Spor la prăjiturit! :*

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii