Intr-un bol se mixeaza margarina uleiul si zaharul pina zaharul nu se mai simte si treptat se adauga celelalte ingridente pina se formeaza un aluat.Se poate intinde si scoate forme sau se poate pune in masina de tocat si cu forme ptr masina se pot scoate forme.Se pun intr-o tava cu pergament si se dau la copt la 180 de grade pina se rumenesc usor.Sint foarte gustoase si sint bune la cafea sau la ceai si se mentin bine in cutie inchisa ermetic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii