Intr-un vas mixam untul moale cu zaharul pudra si vanilia, adaugam ouale pe rand, iar apoi adaugam faina, amidonul si praful de copt. Framantam cat sa obtinem un aluat potrivit.
Din aluat luam bucati mici de aluat si formam bilute pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei guri de sticlute, pe care o trecem prin cacao, apasam fiecare bila de aluat in centru. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 20 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii