autor:

Ramona

» » Aluaturi si Foietaje

Biscuiti cu mac si susan

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 ianuarie 2010

Ingrediente
500 g faina, 250 g smantana, 100 g unt sau margarina-foarte moale, un ou, 1 plic de praf de copt, sare, mac si susan, un ou batut-pentru uns biscuitii pe deasupra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Se face o coca din ingredientele de mai sus: faina, ou, sare, smantana, unt si praf de copt. Se intinde o foaie de cca 1 cm grosime, ce se taie in dreptunghiuri - sau orice forma doriti.
Se unge cu ou batut pe deaupra cu o pensula, apoi se presara pe unele numai sare si susan, iar pe altele si mac.
Se coc in cuptor pana se rumenesc frumos pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu mac si susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Biscuiti cu mac si susan

Biscuiti cu mac si susan

Intr-o craticioara topim untul si il lasam la racit. Adaugam oul usor batut si laptele. Separat

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Placinta cu branza dulce si nuci

Placinta cu branza dulce si nuci

Amestecati o lingura de ulei cu lingura de otet, cu paharul de apa , un praf de sare si cu faina

5 voturi    5 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    George Mosescu , 26 februarie 2014

    :))

  • Fara foto

    Aly Savy , 24 ianuarie 2014

    E asa si asa. Am facut biscuitii si nu sunt de-ajunsa grasime; am adaugat niste telemea sa ii dea gust...altfel e parca coca coapta...

  • Bya_Ralu

    Bya_Ralu (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

    super:)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

      Forte buni!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 30 august 2010

      Gen saratele,buni imi plac!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Foarte buni..........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Arata grozav!!!

    • Fara foto

      Angy , 20 ianuarie 2010

      deliciosi!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      foarte gustosi si croncati

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 250 g smantana
  • 100 g unt sau margarina-foarte moale
  • un ou
  • 1 plic de praf de copt
  • sare
  • mac si susan
  • un ou batut-pentru uns biscuitii pe deasupra

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

10 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Bya_Ralu (Chef de cuisine)

super:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele cu cascaval