autor:

grigorescu beatrice

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu stafide

Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
2 oua, 125 g unt proaspat, 125 g zahar, 125 g faina, 125 g stafide, 3 linguri de rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg stafidele, se spala si se pun intr-o ceasca cu cele 3 linguri de rom, se freaca separat untul cu zaharul pana se face ca o crema, se adauga ouale pe rand, apoi faina si la urma stafidele cu romul, se unge tava cu unt si se pun cu lingurita gramajoare la distanta de 2-3 cm unele de altele, deoarece se latesc mult la foc, se dau la cuptor, la foc potrivit, indata ce s-au rumenit se scot cu ajutorul unui cutit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu stafide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu stafide

Biscuiti cu stafide

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Inmoaie stafidele in pa fierbinte timp de 10 minute apoi scurge-le

4 voturi    5 comentarii
30 min
Prajituri
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 125 g unt proaspat
  • 125 g zahar
  • 125 g faina
  • 125 g stafide
  • 3 linguri de rom

Raporteaza reteta

iuliana tarnoveanu

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Gustosi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Crema catalana cu lapte batut