Se aleg stafidele, se spala si se pun intr-o ceasca cu cele 3 linguri de rom, se freaca separat untul cu zaharul pana se face ca o crema, se adauga ouale pe rand, apoi faina si la urma stafidele cu romul, se unge tava cu unt si se pun cu lingurita gramajoare la distanta de 2-3 cm unele de altele, deoarece se latesc mult la foc, se dau la cuptor, la foc potrivit, indata ce s-au rumenit se scot cu ajutorul unui cutit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii