autor:

Gatiticuspor

» » Aluaturi si Foietaje

Biscuiti De Casa

Autor: Gatiticuspor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gatiticuspor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 ianuarie 2013

Ingrediente
- 250 g faina, - 100 g zahar eu am folosit tos, - 100 g unt, - un ou, - o lingurita esenta vanilie, - un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

16 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron mixati untul cu zaharul pana ce acesta devine pufos.

Adaugati oul si esenta de vanilie apoi amestecati bine pana ce obtineti o pasta omogena.

Cerneti faina si incorporati-o putin cate putin in crema de unt.

Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt sau putin unt si faina, apoi cu ajutorul unui sprit formati biscuitii in formele dorite.

Coaceti in cuptorul incins la 180 C/350 F/ gaz 4 pentru 25 de minute sau pana ce biscuitii devin aurii. Stati cu ochii pe bisuiti deoarece acestia se coc destul de repede si nu vreti sa se arda si sa se usuce prea rau.

POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti De Casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Biscuiti de casa cu cacao

Biscuiti de casa cu cacao

Scoate ingredientele din frigider cu cel puțin o oră înainte, să ajungă la temperatura

0 voturi    1 comentariu
35 min
Retete de Craciun
Biscuiți de casă în formă de harta româniei

Biscuiți de casă în formă de harta româniei

Mod de preparare: Se unge tava cu grăsime și se tapetează cu hârtie de copt. Se preîncălzește

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

    Preferatii mei...

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2013

    Fosrte buni !!!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2013

    Delicatese!*****

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

16 voturi

Ingrediente

  • - 250 g faina
  • - 100 g zahar eu am folosit tos
  • - 100 g unt
  • - un ou
  • - o lingurita esenta vanilie
  • - un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Gatiticuspor
Mille - Feuille

Mille - Feuille

CREME PATISSIERE: Puneti zaharul vanilat, ouale si faina intr-un castron peste care adaugati

4 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la

3 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Pentru aceasta reteta eu am folosit 4 ardei kapia pe care i-am taiat in 3 caci erau foarte mari si

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Preferatii mei...

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Fougasse cu ceapa rosie, rosii cherry si seminte