autor:

Eileen

» » Dulciuri diverse

Biscuiti de ciocolata

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Ingrediente
Craciun fara biscuiti cu ciocolata sau fursecuri pentru mine nu exista, asa ca am incercat reteta acesta si imi plac tare mult, chiar daca eu nu prea sunt cu dulciurile. I-am lasat un pic mai mult in cuptor, ceea ce nu va recomand, dar cumnatei mele ii plac tare mult asa, deci fiecare dupa gusturi:), , 250g faina, O jumatate lingurita bicarbonat, O jumatate lingurita sare, 170g unt nesarat topit, 150g zahar brun fin, 50g zahar alb, Jumatate lingura esenta vanilie, Un ou, Un galbenus, 200g fulgi de ciocolata neagra si cu lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 170 grade. Amestecati faina cu bicarbonatul si sarea.

Intr-un bol mixati untul topit, zaharul brun si cel alb pana se topeste. Adaugati esenta de vanilie, oul si galbenusul pana devine cremos. Adaugati ingredientele uscate si amestecati pana se incorporeaza bine. Adaugati fulgii de ciocolata cu o lingura de lemn.

Pe o tava cu hartie de copt, puneti o lingura din aluat fara a o apasa cu lingura. Lasati 8 cm intre biscuiti pentru ca se vor intinde in tava. Mie mi-au intrat 4 in tava si am facut in jur de 16.

Lasati 15-17 minute pana marginile sunt usor aurii. Nu va ingrijorati daca sunt moi in centru, ii lasati afara in tava 2 minute si se vor intari apoi ii luati si ii puneti pe un fund de lemn.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane din biscuiti si banane trase in ciocolata

Bomboane din biscuiti si banane trase in ciocolata

Pentru prepararea acestor bomboane avem nevoie de o crema caramel(dulcele de leche).Eu nu am gasit

0 voturi    0 comentarii
40h
Dulciuri diverse
Biscuiti fragezi cu ciocolata si nuci

Biscuiti fragezi cu ciocolata si nuci

1.Margarina topita si racita ,se mixeaza cu zaharul,ouale si ciocolata amaruie topita la bain marin,pana

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Oana Maria Ilie , 06 decembrie 2015

    sa inteleg ca dintr-o portie iasa cam 16 biscuiti?

  • Constantin_Rotariu

    Constantin_Rotariu (Bucatar) , 19 octombrie 2014

    Incingeti cuptorul la 170 grade. Amestecati faina cu bicarbonatul si sarea. bol mixati untul topit, zaharul brun si cel alb pana se topeste. Adaugati esenta de vanilie, oul si galbenusul pana devine cremos. Adaugati ingredientele uscate si amestecati pana se incorporeaza bine. Adaugati fulgii de ciocolata cu o lingura de lemn. Pe o tava cu hartie de copt, puneti o lingura din aluat fara a o apasa cu lingura. Lasati 8 cm intre biscuiti pentru ca se vor intinde in tava. Mie mi-au intrat 4 in tava si am facut in jur de 16. Lasati 15-17 minute pana marginile sunt usor aurii. Nu va ingrijorati daca sunt moi in centru, ii lasati afara in tava 2 minute si se vor intari apoi ii luati si ii puneti pe un fund de lemn.

  • Mathe_Karoly

    Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2013

    felicitari, bravo,.,

    • Fara foto

      Karoly Mathe , 23 decembrie 2013

      imi place, like&share, particip.

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2013

      Buna reteta si eu am o reteta de fursecuri cu picaturi de ciocolata, foarte buna si usoara, se poate pregati cu copii.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

      Un desert minunat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • Craciun fara biscuiti cu ciocolata sau fursecuri pentru mine nu exista
  • asa ca am incercat reteta acesta si imi plac tare mult
  • chiar daca eu nu prea sunt cu dulciurile. I-am lasat un pic mai mult in cuptor
  • ceea ce nu va recomand
  • dar cumnatei mele ii plac tare mult asa
  • deci fiecare dupa gusturi:)
  • 250g faina
  • O jumatate lingurita bicarbonat
  • O jumatate lingurita sare
  • 170g unt nesarat topit
  • 150g zahar brun fin
  • 50g zahar alb
  • Jumatate lingura esenta vanilie
  • Un ou
  • Un galbenus
  • 200g fulgi de ciocolata neagra si cu lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Constantin_Rotariu (Bucatar)

Incingeti cuptorul la 170 grade. Amestecati faina cu bicarbonatul si sarea. bol mixati untul topit, zaharul brun si cel alb pana se topeste. Adaugati esenta de vanilie, oul si galbenusul pana devine cremos. Adaugati ingredientele uscate si amestecati pana se incorporeaza bine. Adaugati fulgii de ciocolata cu o lingura de lemn. Pe o tava cu hartie de copt, puneti o lingura din aluat fara a o apasa cu lingura. Lasati 8 cm intre biscuiti pentru ca se vor intinde in tava. Mie mi-au intrat 4 in tava si am facut in jur de 16. Lasati 15-17 minute pana marginile sunt usor aurii. Nu va ingrijorati daca sunt moi in centru, ii lasati afara in tava 2 minute si se vor intari apoi ii luati si ii puneti pe un fund de lemn.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cupe inghetate de ciocolata, cu umplutura de mascarpone si migdale