autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Biscuiti de Craciun

Autor: mihaela manolea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela manolea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 decembrie 2008

Ingrediente
-200gr margarina, -300gr zahar, -3 galbenusuri, -1 esenta rom, -coaja de portocala si lamaie, -faina cat cuprinde, -3linguri de lapte, -1/2(plic)praf de copt

Dificultate: Medie Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu margarina pana se topeste, se adauga galbenusurie, esenta de rom, coaja de portocale si de lamaie, laptele si la sfarsit se amesteca praful de copt cu faina. Se framanta bine compozitia. Se intinde o foaie mai grosuta si se taie in diferite forme. Se pun in tava care este pregatita cu hartie. Se dau la foc iute. Deasupra am uns formele su ou batut, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Craciun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiţi de Crăciun

Biscuiţi de Crăciun

Se freacă ouăle întregi cu zahărul şi mirodeniile. Se adaugă smântâna, margarina moale/unt

11 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Basler Brunsli – Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

Basler Brunsli – Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

Se amesteca zaharul, migdalele, faina si scortisoara si se incorporeaza lingura cu lingura in albusurile

9 voturi    1 comentariu
24h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • fekete mihai

    fekete mihai (Chef de cuisine):

    Biscuiti de craciun...hohoho prin martie, am facut reteta si sunt super buni, in plus am adaugat si scortioara! Sunt desertul perfect.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • -200gr margarina
  • -300gr zahar
  • -3 galbenusuri
  • -1 esenta rom
  • -coaja de portocala si lamaie
  • -faina cat cuprinde
  • -3linguri de lapte
  • -1/2(plic)praf de copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Salam de biscuiţi reţetă