Biscuiti de Craciun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Biscuiti de Craciun

Ingrediente

  • -200gr margarina
  • -300gr zahar
  • -3 galbenusuri
  • -1 esenta rom
  • -coaja de portocala si lamaie
  • -faina cat cuprinde
  • -3linguri de lapte
  • -1/2(plic)praf de copt

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu margarina pana se topeste, se adauga galbenusurie, esenta de rom, coaja de portocale si de lamaie, laptele si la sfarsit se amesteca praful de copt cu faina. Se framanta bine compozitia. Se intinde o foaie mai grosuta si se taie in diferite forme. Se pun in tava care este pregatita cu hartie. Se dau la foc iute. Deasupra am uns formele su ou batut, dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise