Prepararea este foarte simpla, dar aveti nevoie de un robot de bucatarie
In vasul robotului punem toate ingredientele si mixam pana cand se omogenizeaza si puntem lucra cu aluatul.
Pe un platou formam cercuri (eu am folosit un cerc) pentru a forma biscuit de aceiasi marime si grosime. Am pus cate 2 linguri de aluat si am preset bine in interiorul cercului.
Dam la frigider si lasam sa se intareasca .
Pregatim crema delicioasa.
Intr-un blender sau robot punem avocado curatat de coaja , curmalele , mierea si cacao si omogenizam pana cand avem o crema fina .
Punem pe fiecare biscuit cate o lingura de crema si dam din nou la frigider.
Noi am servit cu un sos din nectarine si pepene facut rapid la blender , fara adaos de zahar . Am pus nectarine in blender si felia de pepene si facem un sos grosut .
Servim alaturi de felii de fructe si cu sos deasupra .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii