Se cerne pe masa de framantat faina. Se face un loc la mijloc si se pune untul. Cand s-a inmuiat se adauga zaharul, laptele, oul si praful de copt.
Se framinta bine si apoi se da jumatate de ora la rece. Dupa ce se scoate din frigider se da aluatul in doua. Se intinde o foaie foarte subtire si se taie biscuitei cu diferite forme sau cu gura unui pahar.
Apoi se face acealsi lucru si cu cealalta bucata de aluat. Se unge tava de aragaz si se pun biscuiteii in tava si se dau la cuptor. Cand sunt gata se dau cu zahar praf vanilat. Va urez pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii