Se cerne pe masa de framantat faina. Se face un loc la mijloc si se pune untul. Cand s-a inmuiat se adauga zaharul, laptele, oul si praful de copt.
Se framinta bine si apoi se da jumatate de ora la rece. Dupa ce se scoate din frigider se da aluatul in doua. Se intinde o foaie foarte subtire si se taie biscuitei cu diferite forme sau cu gura unui pahar.
Apoi se face acealsi lucru si cu cealalta bucata de aluat. Se unge tava de aragaz si se pun biscuiteii in tava si se dau la cuptor. Cand sunt gata se dau cu zahar praf vanilat. Va urez pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii