Intr-o cratita sa topeste untul, apoi se adauga zaharul, mierea si praful de sare si se amesteca bine pana se obtine o compozitie lichida. Se adauga treptat fulgii de ovaz amestecand bine pentru a se acoperi complet.
Compozitia se intinde bine intr-o tava si se da la cuptorul bine incins. Se lasa cam 15 min sau pana compozitia devine maronie la suprafata.
Se lasa cateva minute apoi se taie in cate portii doriti.
*Puteti adauga in compozitie seminte de floarea soarelui, dovleac, nuci sau fructe uscate.
*Pentru iubitorii de ciocolata se poate face o glazura de ciocolata (100g ciocolata neagra topita) turnata deasupra dupa ce ii scoateti din cuptor, apoi lasati cam 1 ora in frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii