Biscuiti englezesti

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti englezesti

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -250g faina
  • -125g unt moale( sau margarina)
  • -100g zahar
  • -1 ou
  • -2 linguri de lapte
  • -1 praf de zahar vanilat
  • -1 lingurita de bicarbonat stins cu otet sau zeama de lamaie
  • -colorant alimentar

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si se imparte aaluatul in 2 sau in trei , in functie de cate culori dorim sa facem biscuitii.

Se intinde o foaie de 5mm si se taie cu formele dorite.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 160 de grade cca 15 minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise