Pot doar sa va spun ca acesti biscuiti sunt absolut fantastic de fragezi si daca ii depozitati intr-o cutie ii aveti fragezi si o saptamana. Si se fac in doar 25 min..:)
Deci sa trecem la treaba...mixam ff bine untul moale cu zaharul, adaugam esenta (daca va plac biscuitii cu ciocolata si menta puteti folosi esenta de menta). Apoi adaugati ouale si mixati ff bine dupa fiecare si la urma amestecati faina cu amidonul si cacao intr-un alt bol si adaugati mixul in compozitia de unt. Amestecati pina se incorporeaza tot si la urma adaugati fulgii de ciocolata.
Se fac forme de biscuiti cu ajutorul unei forme speciale ori puteti folosi o simpla lingurita. Se pun in tava tapetata cu hartie si se coc 10 minute in cuptorul ff bine incins la 200'C. Mie imi ies aprox 40 biscuiti si bineinteles ca nu au rezistat niciodata mai mult de 2 zile in casa mea..:) Spor la prajiturit si numai ginduri bune va trimit..:*

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii