Biscuiti in stil marocan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti in stil marocan

Ingrediente

  • 1/2 kg de faina
  • 1plic de praf de copt
  • 100 gr unt topit caldut
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1/2 pahar de nuca de cocos macinata
  • 1plic de zahar vanilat
  • 1/2 de plic de budinca de vanilie instant
  • 1/2 pahar suc de portocala

Mod de preparare

Se framinta toate componentele impreuna(se poate si cu mixerul) se face un aluat si se lasa la rece ptr 30 de minute.

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si se tapeteaza o tava cu pergament.Se scoate aluatul din frigider se prelucreaza nu prea mult si se fac biscuiti de lungimea unui deget.Se aseaza pe tava si se coc 25 de minute pina devin aurii.Se pot presara cu zahar pudra sau se pot muia in crema de ciocolata si astfel sint mai deosebiti. Eu le-am pudrat cu zahar si erau foarte gustosi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci