autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Inghetate

Biscuiti pentru inghetata

Autor: MIHAILA ANCUTA ILEANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAILA ANCUTA ILEANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
180 g de faină, , 160 g zahar, , 70 de grame de zahar, 4 albuşuri de ou la temperatura camerei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca foarte bine untul cu zaharul pana acesta se topeste.
Albusurile de ou se bat separat pana devin o spuma rigida si se inglobeaza cu delicatete in amestecul de unt facut anterior.
La sfarsit se include faină de amidon. Aluatul final ar trebui sa fie usor si fara bulgari.
Cu lama unui cutit sau o spatula de lemn se creaza batonase (piscoturi) subtiri de compozitie care se aseaza pe o tava de copt căptusita cu hartie de copt. Acestia se se coc timp de 8 minute in cuptorul pre-incalzit la 200 de grade.
Biscuitii se desprind de tava cu o lama si se lasa sa se raceasca pe un gratar.
O placere va fi daca inainte de copt biscuitii vor fi presarati cu seminţe de canepa, seminte de susan, scortisoara, ciocolata sau seminte de mac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru inghetata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata de pepene galben

Inghetata de pepene galben

Pulpa de pepene pasata,se pune intr-un vas pe foc si se lasa pana scade amestecand sa nu se lipeasca,se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Inghetate
Inghetata cu vanilie

Inghetata cu vanilie

In bolul unui mixer punem 500 ml. de smantana cu 8 linguri de zahar si mixam pana obtinem frisca.

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Pare interesant !

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Adica un fel de limbi de pisica?

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 180 g de faină
  • 160 g zahar
  • 70 de grame de zahar
  • 4 albuşuri de ou la temperatura camerei.

Raporteaza reteta

Retete
de MIHAILA ANCUTA ILEANA
Carbonara cu somon

Carbonara cu somon

Se coace somonul pe gratarul incins 1 minut apoi se indeparteaza pielea. Se aseaza feliile de kaizer

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tort de lamaie si ciocolata

Tort de lamaie si ciocolata

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul topit. Se aseaza aceasta compoztie intr-o forma de

1 vot    7 comentarii
1h
Torturi
Negresa

Negresa

Intr-o cratita, topiti ciocolata impreuna cu untul. Intre timp, bateti ouale spuma impreuna cu zaharul.

7 voturi    4 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Pare interesant !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu pepene galben Inghetata cu pepene galben

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute. Intr-un vas se pune miezul de la pepenele galben, mierea, miezul de nuca coapta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu cirese amare Inghetata cu cirese amare

Se scot samburii de la cirese, se adauga peste ele zahar si se pun la frigider peste noapte. Se mixeaza frisca lichida pret de cateva

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata de frisca cu nuci, alune, stafide si smochine si sos de capsuni