Margarina topita se amesteca cu extractul de vanilie, se toarna in ploaie faina alba si faina de porumb,amestecand continu, se adauga ouale batute spuma (amestecate galbenus cu albus), se adauga laptele praf (preparat) si caldut, se adauga untul topit, zaharul si cacaoa.
Se amestecă bine la mixer până când s-a format un aluat neted , dar ferm. Se aduga fulgii de ciocolata (fiecare dupa preferinte sau bomboane colorate gen skittles), se amesteca cu aluatul.
Se ia o tava captusita cu hartie pentru copt, se iau bilute din aluat care se modeleaza sub forma de minge si se transforma dupa imaginatie fiecaruia in ursuleti si de decoreaza cu ciocolata.Se pun la copt circa 25-30 de minute pana capata o forma aurie. Biscuitii ursulet sunt usor de preparat si deliciosi pentru copii de toate varstele. Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii