autor:

autor

» » Aluaturi si Foietaje

Blat de tarta

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
130 gr. faina, 130 gr. zahar, 2 oua, praf de copt, 6 linguri apa, un praf sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

65 voturi

Mod de preparare

Ouale se amesteca cu zaharul si apoi se adauga apa calduta. Se adauga faina si praful de copt deodata. Se coace in forma de tarta.
Blatul se insiropeaza, se adauga o budinca de vanilie si fructe. Se toarna gelatina din fructe peste fructele asezate peste budinca si se da la frigider.
Ouale se amesteca cu zaharul si apoi se adauga apa calduta. Se adauga faina si praful de copt deodata. Se coace in forma de tarta.
Blatul se insiro
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tarta" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje
Tarta cu capsuni si blat de alune

Tarta cu capsuni si blat de alune

M-a rugat o vecina sa o ajut sa pregateasca ceva bun de 1 iunie pentru copiii ei, ea nu prea are

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu coacaze negre pe blat de cocos

Tarta cu coacaze negre pe blat de cocos

Blatul : Este extrem de simplu de facut . In vasul robotului am pus fulgi de cocos impreuna cu

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

65 voturi

Ingrediente

  • 130 gr. faina
  • 130 gr. zahar
  • 2 oua
  • praf de copt
  • 6 linguri apa
  • un praf sare

Raporteaza reteta

Aluat pentru foietaj

Aluat pentru foietaj

Aluatul de foietaj este un aluat care necesita mai multa atentie, pentru ca este migalos, si nu iese

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit

32 voturi    9 comentarii
nespecificat
Aluaturi si Foietaje
Tochitura macelareasca cu cus-cus

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu drojdia,sarea,uleiul si apa calduta.Se framanta aluatul si se adauga si maslinele.Se

6 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Bomboane de pom cu spanac

Bomboane de pom cu spanac

Scurgem bine spanacul si il calim in unt. Cat se racoreste spanacul calit amestecam branza de capra, maruntita, cu iaurtul, pana devine

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje