autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Blat tip pandispan

Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 6 lg zahar, 6 lg faina, optional daca vrem ca blatul sa fie din cacao, adaugam 1 lg de cacao eliminind una de faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina. Se pune in forma si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat tip pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Intr-o tigaie non-aderenta topim untul( incalzim uleiul) , adaugam cele 200 g gris.Se poate folosi

5 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Ciocolată de casă

Ciocolată de casă

Cernem printr-o sită rară cacao-ul și laptele praf. Punem zahărul și apa la fiert, amestecăm

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 6 lg faina
  • optional daca vrem ca blatul sa fie din cacao
  • adaugam 1 lg de cacao eliminind una de faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri de ovaz