autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Blat tip pandispan

Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 6 lg zahar, 6 lg faina, optional daca vrem ca blatul sa fie din cacao, adaugam 1 lg de cacao eliminind una de faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina. Se pune in forma si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat tip pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Jeleu de mere cu alte fructe

Jeleu de mere cu alte fructe

Curatati toate fructele de coaja, in afara de lamaie, taiati merele bucati, fara cotoare si puneti-le

9 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Ecler

Ecler

Apa, impreuna cu uleiul si sarea se pune la fiert. La primul clocot, se ia de pe foc oala si se pune

13 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 6 lg faina
  • optional daca vrem ca blatul sa fie din cacao
  • adaugam 1 lg de cacao eliminind una de faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker

Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Kukilada-fursecuri cu cacao Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena. Incalzim cuptorul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Fursecuri de ovaz