autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Blat tip pandispan

Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 6 lg zahar, 6 lg faina, optional daca vrem ca blatul sa fie din cacao, adaugam 1 lg de cacao eliminind una de faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina. Se pune in forma si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat tip pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec aromat

Chec aromat

Untul se amesteca bine cu zaharul pana se obtine o crema pufoasa, apoi galbenusurile se adauga unul

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Crema de vanilie cu fructe

Crema de vanilie cu fructe

Se curata merele de coaja (pastrati cateva bucati cu coaja pentru garnisit), se dau pe razatoarea

5 voturi    10 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 6 lg faina
  • optional daca vrem ca blatul sa fie din cacao
  • adaugam 1 lg de cacao eliminind una de faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Bombe cu rom