autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Blat tip pandispan

Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 6 lg zahar, 6 lg faina, optional daca vrem ca blatul sa fie din cacao, adaugam 1 lg de cacao eliminind una de faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina. Se pune in forma si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat tip pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cookie Lollies for Valentine´s Day

Cookie Lollies for Valentine´s Day

* Mixeazã untul topit si rãcit cu zahãrul, vanilia, scortisoara si anasonul, la urmã adaugã

3 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Praline Tiramisu

Praline Tiramisu

Piscoturile le-am rupt in doua, le-am pus in robot si le-am macinat. Intr-un bol punem piscoturile

6 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 6 lg faina
  • optional daca vrem ca blatul sa fie din cacao
  • adaugam 1 lg de cacao eliminind una de faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca