autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Blat tip pandispan

Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 6 lg zahar, 6 lg faina, optional daca vrem ca blatul sa fie din cacao, adaugam 1 lg de cacao eliminind una de faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina. Se pune in forma si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat tip pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gomboti cu prune

Gomboti cu prune

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert cu putina sare.Intre timp scoatem samburii de la prune

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Ciambelle- Gogosi italiene

Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 6 lg faina
  • optional daca vrem ca blatul sa fie din cacao
  • adaugam 1 lg de cacao eliminind una de faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Bulgari de zapada