autor:

mogoanta daniela

» » Prajituri

Blue-moon

Autor: mogoanta daniela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mogoanta daniela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Ingrediente
1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker, 40 g zahăr, 500 ml lapte, 2 linguriţe rase Tort-Gelee transparent Dr. Oetker, 125 ml apă, 125 ml Blue Curacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepară budinca din conţinutul plicului Original Pudding, zahăr şi lapte, conform instrucţiunilor de pe plic. Se lasă apoi să se răcească, amestecând din când în când.
Jumătate se împarte în 4-5 cupe de desert.
Din Tort-Gelee, apă si Blue Curacao se prepară jeleul, conform instrucţiunilor de pe pachet, dar cu cantităţile date.
Se lasă să se răcească. Se toarnă apoi peste budincă şi se pune la frigider până ce se întăreşte.
Restul de budincă se amestecă bine şi se toarnă peste stratul de Blue Curacao.
Timp de preparare: 15 minute, fără timpul de gelifiere
Daca ti-a placut reteta noastra "Blue-moon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec rapid

Chec rapid

Intr-un bol amestecam faina cu cacaua si scortisoara. Intr-o canita stingem bicarbonatul cu zeama

30 voturi    4 comentarii
50 min
Prajituri
Prajitura cu compot

Prajitura cu compot

Tava pe pune pe aragaz iar fundul ei este acoperit cu zahar(din abundenta). Zaharul este pus la topit.

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
  • 40 g zahăr
  • 500 ml lapte
  • 2 linguriţe rase Tort-Gelee transparent Dr. Oetker
  • 125 ml apă
  • 125 ml Blue Curacao

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Prajitura fanta